EtusivuInfoSaitoko odottamatonta postia

Saitko odottamatonta postia?

Mikä ihmeen emaileri-palvelu?

emaileri on sähköinen viestintäpalvelu, jonka avulla yritykset ja yhteisöt voivat hoitaa omaa tiedotusta ja markkinointia. Palvelun avulla organisaatiot voivat lähettää sähköpostiuutiskirjeitä.

Mistä lähettäjä on saanut yhteystietoni?

Tyypillisesti lähettäjän kontaktirekisteri koostuu organisaation omasta asiakasrekisteristä ja mahdollisesti ostetuista kontaktitiedoista. Lähettäjän oma asiakasrekisteri koostuu yleensä normaalien palvelutapahtumien kautta saaduista ja internetsivustolla olevien kilpailuiden tai rekisteröitymisten kautta kerätyistä asiakastiedoista.

Yritykset voivat myös ostaa kontaktitietoja. Kontaktitietoja myyvät palvelut tarjoavat yrityksille mahdollisuuden ostaa yritysten ja niissä työskentelevien henkilöiden tietoja. Yksityishenkilöiden kontaktitietojen myyminen on kuitenkin kielletty.

Jos et tunne lähettävää organisaatiota, ovat yhteystietosi todennäköisesti siirtyneet lähettäjälle ostetun kontaktitiedon mukana.

Jos en enää jatkossa halua postia, miten toimin?

Voit peruuttaa tilauksen kirjeen alareunassa olevasta "Peruuta uutiskirje" -linkistä. Toiminnon jälkeen lähettäjä näkee heti, ettei sinulle saa enää lähettää postia.

Haluan selvityksen tietojeni siirtymisestä lähettäjälle?

Ota ensisijaisesti yhteyttä kirjeen lähettäjään. Yhteydenotto onnistuu helposti uutiskirjeen alareunassa olevalla palautelomakkeella. Jos lähettävä organisaatio ei vastaa tiedusteluusi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme