EtusivuKäyttökohteetSähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi

emaileri-palvelu on nopea ja tehokas ratkaisu sähköpostimarkkinointiin.
Palvelu soveltuu sekä kuluttaja- että B-to-B markkinointiratkaisuksi.

  • Asiakasrekisterin hallinta
  • Uusasiakashankinta
  • Sähköiset suorat
  • Markkinointikampanjat
  • Myynnin seuranta ja tehostaminen

emailerin avulla sähköpostimarkkinointi on

Kohdennettua

Vastaanottajan suostumukseen perustuva sähköpostimarkkinointi tavoittaa oikean kohderyhmänsä tuloksellisesti. emailerilla yritys voi valjastaa rekisterinsä tehokkaaseen markkinointikäyttöön ja palvella potentiaalisia asiakkaitaan heitä kiinnostavilla tiedotteilla ja tarjouksilla.

Puhuttelevaa

Kun viesti on vastaanottajan kannalta olennainen, tehoaa sen sanomakin aivan toisella tavalla kuin summittaisena massapostituksena tehdyssä lähetyksessä.

emailerilla lähetetyt viestit ovat aina lähettävän organisaation ilmeen mukaisia. Visuaalisesti näyttävät ja rakenteeltaan selkeät kirjepohjat mahdollistavat sisällön helpon luettavuuden ja nostavat luottamusta lähettäjää kohtaan.

Edullista

Sähköpostimarkkinoinnin kontaktihinnat ovat muihin medioihin verrattuna alhaisia. Palvelumme joustavien sopimusmallien avulla kaikenkokoisiin viestintätarpeisiin löytyy sopiva ja kustannustehokas ratkaisu. Ota yhteyttä ja kysy tarjous.

Nopeaa

emailerilla uutiskirjeen luominen ja lähettäminen käy mutkattomasti. Helppo ja intuitiivinen käyttöliittymä yhdessä monipuolisten ominaisuuksien kanssa tekee emailerista sähköisen markkinoinnin tarkkuustyökalun. Lähetysten ajatus helpottaa työn organisointia.

Seurattavaa

emailerilla toteutetussa sähköpostimarkkinoinnissa kaikki vastaanottajan toiminta tilastoituu. Lähetystilastoista saat muutamalla klikkauksella tallennettua Excel-listauksen esimerkiksi niistä, jotka klikkasivat viestin sisältämää linkkiä vaikkapa yrityksesi nettisivuille tai tietyn tuotteen pdf-esitteeseen. Kootun datan pohjalta voit kohdentaa markkinointiasi jatkossa yhä tarkemmin, kun tiedät mitä kannattaa tarjota ja kenelle.

*Lue lisää emailerin tilastointiominaisuuksista.

Tuloksellista

Oikein ajoitettu, tyylikäs ja sisällöltään kiinnostava viesti tehoaa. emaileri tarjoaa joustavuutensa ja kustannustehokkuutensa vuoksi lyömättömän alustan tuloksellisen viestinnän toteuttamiseksi. Pidämme jatkuvasti kasvavaa tyytyväisten asiakasyritystemme määrää osoituksena siitä, että sähköinen uutiskirjeviestintä kannattaa.

Ympäristöystävällistä

Perinteiseen suoramarkkinointiin nähden emailerilla toteutettu sähköinen markkinointi säästää luonnonvaroja. Jos metsässä ei kaadukaan puu, kuuleeko sitä kukaan?