EtusivuKäyttökohteetSisäinen viestintä

Sisäinen viestintä

emaileri-palvelu soveltuu hyvin myös yritysten sisäiseen viestintään. Yhdessä intranetin kanssa, palvelut muodostavat tehokkaan viestintäkokonaisuuden.

  • Sisäiset tiedotteet
  • HR-viestintä
  • Palautekierrokset
  • IT-päivitykset ja ohjelmien käyttöönotot
  • Työntekijäkyselyt, kutsut ja kilpailut

Miksi uutiskirje?

Sisäinen viestintä on jokaisen organisaation haaste. Jaettavaa tietoa on paljon, jossa intranet on tyypillinen ratkaisu. Intranet on kuitenkin passiivinen väline, jossa lukijan tulee mennä tiedon luo.

Sähköinen uutiskirje on aktiivinen kanava, joka mahdollistaa tiedon jakamisen lukijoille sopivina annoksina. Sähköposti on olennainen osa päivittäistä viestintäämme, joten se tavoittaa tehokkaasti toimistolla ja reissussa olevan henkilöstön.

Miksi viikkokirje?

Säännöllisesti ilmestyvä uutiskirje on yksinkertainen tapa tehostaa organisaation sisäistä viestintää. Kerran viikossa ilmestyvä ”Intran parhaat palat” -uutiskirje tarjoilee tärkeimmät aiheet tiivistettynä pakettina, jossa aiheesta enemmän kiinnostuneet voivat linkkiä napsauttamalla tutusta laajemmin artikkeliin.

Uutiskirjeestä viestintäosasto saa arvokasta tietoa, kuinka viestejä luetaan ja mitkä uutiset ja aihealueet kiinnostavat eniten. Tilastojen avulla yritys pystyy kehittämään omaa viestintää ja pääsemään parempiin tuloksiin.