EtusivuKäyttökohteetUutiskirjeviestintä

Uutiskirjeviestintä

emailerilla tehdyt uutiskirjeet ovat edullinen ja tehokas tapa luoda ja ylläpitää asiakassuhteita sekä viestiä eri sidosryhmien kanssa.

  • Uutiset ja ajankohtaiset tiedotteet
  • Tarjoukset ja tuoteuutuudet
  • Tapahtumatiedotus ja kutsut
  • Media- ja lehdistötiedotteet

Uutiskirjeillä läsnäoloa asiakassuhteisiin

emailerilla tehdyt uutiskirjeet ovat edullinen ja tehokas tapa luoda ja ylläpitää asiakassuhteita. Säännöllisin väliajoin kiinnostavaa sisältöä tarjoava uutiskirje pitää yrityksen asiakkaan mielessä ja kutsuu toimiin heti kun tämän ostoikkuna aukeaa.

Uutiskirje voi myös olla kanava asiantuntemuksen jakamiseen: kiinnostavia artikkeleita, ohjeita ja pikaoppaita tarjoamalla organisaatio vankistaa statustaan asiantuntijana. Tämä heijastuu etenkin pitkällä tähtäimellä positiivisesti myyntiin.

Tapahtumatiedotus ja kutsut

emaileri-palvelu on oiva apuväline yrityksen tapahtumajärjestäjälle. Palvelun avulla tapahtumatiedotus voidaan toteuttaa nopeasti ja kustannustehokkaasti.
emaileri-palvelulla voidaan myös lähettää sähköinen kutsu. Kutsuttava voi ilmoittautua tapahtumaan sähköisesti, jolloin ilmoittautumistieto tallentuu suoraan emaileri-palveluun.

Media- ja lehdistötiedotteet

emaileri-palvelu antaa yrityksen tiedottajalle uusia mahdollisuuksia organisoida omaa työtään. Palvelun avulla media- ja lehdistötiedotteet voidaan toteuttaa missä ja milloin tahansa. Tiedotteet voidaan ajastetun lähetyksen avulla määrittää julkaistavaksi haluttuna ajankohtana.