EtusivuOminaisuudetSnoobi- ja Google Analytics -jälkiseuranta

Snoobi- ja Google Analytics -jälkiseuranta

emailerissa on monipuoliset seurantaominaisuudet. Uutiskirjetilastot kertovat lähettäjälle paljon vastaanottajien käyttäytymisestä ja mielenkiinnonkohteista. Jälkiseurannan avulla analytiikkaa voidaan jatkaa yrityksen www-sivustossa.

Kun viestissä oleva linkki vie lukijan yrityksen verkkosivustoon, emaileri-palvelu ei enää pysty seuraamaan lukijaa. Mikäli jälkiseuranta on käytössä, tilastointi- ja seurantatyö siirtyy sivuston kävijäseurantaohjelmistolle.

Mitä jälkiseuranta mahdollistaa?

Kävijäseuranta pystyy näyttämään mm. kuinka moni kävijä on tullut sivustoon tietyn uutiskirjeen kautta. Uutiskirjeestä sivustoon tulleet kävijät voidaan tarvittaessa tunnistaa jopa yksilötasolla, eli heidän käyttäytymistä voidaan jälkiseurata uutiskirjeestä sivustoon siirtymisen jälkeen. Yksilötason tunnistaminen antaa myynnille lukemattomia uusia jatkomarkkinointimahdollisuuksia.

Jälkiseurantaan voidaan käyttää suomalaista Snoobi- tai Google Analytics -ohjelmaa. Suosittelemme Snoobi -palvelua, koska se integroituu saumattomasti yhteen emaileri-palvelun kanssa.

Mitä jälkiseurantaan tarvitaan?

emaileri-palvelun lisäksi jälkiseurantaan tarvitaan yrityksen verkkosivustoon asennettava kävijäseurantaohjelmisto.

emaileri-palvelulla jälkiseurantaan voidaan käyttää suomalaista Snoobi- tai Google Analytics -ohjelmaa.

Suosittelemme Snoobi -palvelua, koska se integroituu saumattomasti yhteen emaileri-palvelun kanssa ja on erittäin helppokäyttöinen.

Snoobi -kävijäseuranta

SnoobiSuomalainen Snoobi on markkinoiden monipuolisin ja helppokäyttöisin kävijäseurantaratkaisu. Snoobi auttaa kehittämään myyntiäsi verkkosivustosi avulla. Snoobia voidaan hyödyntää monella eri tavalla, joista sähköpostikampanjoiden jälkiseuranta on yksi mielenkiintoisimmista.

Ota yhteyttä asiakaspalvelumme, niin kerromme lisää Snoobin mahdollisuuksista ja tilaa samalla käyttöösi 2kk ilmainen koejakso.

Lisätietoa

Google Analytics

Google AnalyticsGoogle Analytics on verkkoanalyysiratkaisu, joka antaa tietoja verkkosivuston liikenteestä ja markkinoinnin tehokkuudesta. Palvelu mahdollistaa mm. kampanjakohtaiset ROI laskennat. Lisäksi voit tarkastella ja analysoida sivuston liikennetietoja täysin uudella tavalla.

Lisätietoa